Matkalla henkilönostamisen suunnannäyttäjäksi

Jalo & Jalo on vuonna 1972 Turussa perustettu perheyritys, joka on erikoistunut henkilönostamiseen. Viime vuosien vahvan kasvun ja yrityskauppojen ansiosta olemme tänä päivänä Pohjoismaiden suurin nostolava-autoja vuokraava yritys.

Toimimme Suomessa valtakunnallisesti kahdeksasta toimipisteestä käsin. Lisäksi meillä on Ruotsissa tytäryhtiö Svenska Höjdliftar, joka toimii Tukholmasta käsin. Yrityksemme palveluksessa on 75 henkilönostamisen ammattilaista ja kalustossamme on 175 erilaista henkilönostinta pienistä saksilavoista suuriin nostolava-autoihin.

Vahvan kasvun vuosikymmen

Jalo & Jalo aloitti laajentumisen vuonna 2012, kun ostimme henkilönostinvuokraamo Ristosakari Oy:n. Kaupan myötä tuotevalikoimamme kasvoi 120 erilaisella henkilönostimella. Vuonna 2014 laajensimme Keski-Suomeen, kun omistukseemme siirtyi Kymppinostot Oy:n Jyväskylästä.

Vuonna 2015 hankimme omistukseemme Havator Oy:n henkilönostinliiketoiminnan, mikä oli yrityksemme siihen mennessä suurin yritysosto. Seuraava merkittävä kauppa tehtiin vuonna 2017, kun meille siirtyi Janneniska Oy:n 30–80-metristen kuorma-autoalustaisten nostolava-autojen liiketoiminta. Tämän kaupan jatkumona hankimme vuonna 2021 Janneniska Oy:ltä ja Bladefence Oy:ltä kaikki yli 80-metriset nostolava-autot.

Vuonna 2020 aloitimme kansainvälisen laajentumisen, kun ostimme Ruotsin suurimman nostolava-autoyrityksen Stockholms Höjdliftar AB:n.

Visiomme

Visiomme on olla henkilönostamisen Pohjoismainen suunnannäyttäjä.

Pyrimme kohti visiota vahvalla palveluiden ja tuotteiden laadulla, joiden johdosta toiminnallamme on positiivinen vaikutus asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme liiketoimintaan.

Voidaksemme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, pyrimme tuntemaan heidät ja heidän tarpeensa mahdollisimman hyvin. Tiedämme, missä käyttökohteissa palveluitamme tarvitaan ja pyrimme jatkuvasti tuottamaan asiakkaillemme uusia, parempia tuotteita sekä palveluita.

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa henkilönostamiseen liittyvissä asioissa, mutta ydinosaamistamme on kuorma-autoalustaisten nostolava-autojen vuokraaminen kuljettajan kanssa. Myös ilman kuljettajaa tulevat henkilönostimet kuten kuukulkija, saksilavat ja perässävedettävät nostimet kuuluvat ydintoimintoihimme.

Arvomme

Pitkäjänteisyys

  • Rakennamme pitkäjänteisesti yritystä kohti tavoitteita ottaen huomioon henkilöstön hyvinvoinnin, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien pitkäaikaiset tavoitteet.
  • Pyrimme pitämään henkilöstöstä hyvää huolta ja pitämään vaihtuvuuden mahdollisimman pienenä.

Asiakaskeskeisyys

  • Otamme huomioon asiakkaiden pitkäaikaiset tavoitteet ja tarpeet ja pyrimme kehittämään toimintaamme palvelemaan niitä paremmin.
  • Pyrimme tekemään asiakaskokemuksesta mahdollisimman laadukkaan, turvallisen sekä ennakoitavan.

Rehellisyys

  • Lupaamme vain sen, minkä pystymme toteuttamaan.
  • Teemme sen, mitä lupaamme.
  • Olemme rehellisiä ja avoimia.

Referenssikohteitamme

Kreate Oy

Sillan korjaustöitä
Vuonteensalmen silta, Laukaa.

Infraroad Oy

Portaalien vaihtoa
Tuusulan väylä

Hartwall Areena

Valomainoksien huoltoa
Helsinki

Saumasto Oy

Saumaustöitä
Hyvinkään Kirkko

Insinööritoimisto Conditio Oy

Kuntotutkimusta
Helsinki

Brändäämö Oy

Valomainostyö
Espoo

J&P
Valomainosasennus Oy

Valomainostöitä
Kauppakeskus Tripla, Helsinki

Tuhoeläinhallinta
Delecon Oy

Tuholaistorjunta 
Hämeenlinna

Ramboll Oy

Vesijärven satama-alueen piipun kuntotutkimus
Lahti

Winclean Oy

Ikkunoiden pesua
Tampere

Contesta Oy

Kuntotutkimusta
Lahti

Hartawall Areena

Valomainoksien huoltoa
Helsinki