Toimintamme jatkuu normaalisti

Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeuksellista huolenpitoa. Teemme työtä normaalisti ja asiakaspalvelumme toimii kuten aiemminkin, mutta huomioimme henkilökuntamme ja asiakkaittemme turvallisuuden ja terveyden.

Henkilökuntamme on ohjeistettu ottamaan nostoturvallisuuden lisäksi huomioon myös koronaviruksen luomat haasteet. Koska työt suoritetaan pääsääntöisesti ulkotiloissa ja käytössä on tilavat työkorit, on edelleenkin turvallista suorittaa henkilönostotyöt käyttäen nostolava-autoa.

Varotoimenpiteenä olemme siirtäneet kalustomme säilytyksen ulkotiloihin. Kuljettajamme toimivat itsenäisesti, kukin itselleen merkityllä nostolava-autolla läpi tämän poikkeusajan. Yhteistilojemme käyttöä on myös rajoitettu välttääksemme altistumista mahdollisen sairaustapauksen sattuessa.

Toimistorutiinimme olemme THL:n ohjeistuksen mukaisesti eriyttäneet ja toimimme hajautetusti kukin omalla työpisteellämme erillään toisistamme. Näiden muutosten tarkoituksena on varmistaa kaikille työntekijöillemme olosuhteet, joiden avulla luoda turvallinen työympäristö myös asiakkaillemme.

Palvelumme toimivat edelleen valtakunnallisesti ja, aivan kuten tähänkin asti, alueelliset yhteyshenkilömme ovat tavoitettavissa. Teemme tarvittavat ennakkokatselmukset, haemme katuluvat, toteutamme liikennejärjestelyt ja kuljettajamme avustavat varsinaisen työn suorittamisessa.